Τι σας προσφέρουμε

Λύσεις για κάθε Ανάγκη: Προηγμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα

 

Στο σημερινό δυναμικά μεταλλασσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι εταιρείες πρέπει και οφείλουν συνεχώς να εξελίσσονται έτσι ώστε να παραμένουν ανταγωνιστικές.

 

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εξέλιξης επικεντρώνεται στην επάνδρωση, ενημέρωση και ενδυνάμωση των ανθρώπων της εταιρείας σας -που αναμφισβήτητα αποτελούν την πιο πολύτιμη περιουσία σας- με τις επιδεξιότητες και τις γνώσεις που θα επεκτείνει τις ικανότητες της οργάνωσής σας και θα την τοποθετήσει πολύ πιο μπροστά στην αγορά.

Με την ασύγκριτη εξειδίκευση που διαθέτουμε, την βαθιά γνώση μας σε επιχειρηματικές πρακτικές, καθώς επίσης και την διορατικότητα σε όλες τις λειτουργικές αξίες και αρχές, στοχεύουμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε με τον σωστό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό σας.

Κατανοούμε ξεκάθαρα την ευαίσθητη σχέση ισορροπίας μεταξύ απόδοσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, ενώ το υλικό της εκπαίδευσης που σας παρέχουμε είναι ένας συνδυασμός μιας σειράς από βασικά θέματα εκπαίδευσης αλλά και συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που βασίζονται στις δικές σας ανάγκες.

Υποστηριζόμενοι από ένα πολύ δυναμικό και εκτεταμένο δίκτυο ανώτατων στελεχών εταιρειών και ακαδημαϊκών, (Ελλάδας και εξωτερικού) εκπαιδεύουμε τα στελέχη με εξειδικευμένη γνώση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων:

  • Προηγμένες Τεχνικές Πωλήσεων, Διαχείριση Μεγάλων Πελατών, (Key Account Management), In-Store Marketing, Category Management, Shopper Research,
  • Εξυπηρέτηση Πελάτη, Πειστική Πώληση, Διαπραγματεύσεις και Διαχείριση Αντιρρήσεων,
  • Διαχείριση Χρόνου(Time Management), Τεχνικές Συγγραφής Αναφορών, Αρχές Finance, και πολλά άλλα.

Τα προγράμματα μας πραγματοποιούνται σε 3 φάσεις (διάγνωση, σεμινάριο, στερέωση/ επιβεβαίωση) με ιδιαίτερη έμφαση στις ασκήσεις και role plays με τη χρήση βιντεοκάμερας.

Εκπαιδευτικά προγράμματα φτιαγμένα για τις δικές σας ανάγκες

Βασιζόμενοι στους διαφορετικούς στόχους και τις διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε και να αναπτύσσουμε εκπαιδευτικές λύσεις λαμβάνοντας σοβαρά υπ' όψιν τη μοναδικότητα και τη φιλοσοφία της κάθε εταιρείας.

Την EXCEED Consulting υποστηρίζει ένα πολύ δυναμικό και εκτεταμένο δίκτυο ακαδημαϊκών συνεργατών, ανώτατων στελεχών εταιρειών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέσω αυτού του δικτύου, παρέχουμε εξειδικευμένη γνώση σε ένα πολύ ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως Category Management, Θεμελιώδεις Αρχές Finance και Συμπεριφορά Καταναλωτή, Sales Management και Customer Satisfaction Excellence στα Retail Operations και πληθώρα άλλων θεμάτων.

επιστροφή στην κορυφή